undefined h1::Assegurances

937 260 790

undefined seguros::Assegurança Edifici

undefined seguros::Fingracen li ofereix un producte d’alta gamma especialment concebut per les comunitats de propietaris i els propietaris d’immobles. Es tracta d’una assegurança amb flexibilitat per adaptar-se en cobertures i costos a les necessitats del seu edifici.

undefined seguros::ampliar informació

undefined seguros::Assegurança Llar

undefined seguros::Descompte del 15 % sobre la prima per ser client integral si la comunitat està assegurada amb Fingracen Cobertures adequades a la titularitat de l’immoble (si és propietari, arrendador o arrendatari) Fins al 40 % de descompte per la contractació.

undefined seguros::ampliar informació

undefined seguros::Assegurança Negoci

undefined seguros::Fingracen posa al seu abast una assegurança a la seva mida que li permet contractar la cobertura més adequada a cada negoci. La nostra especialització ens permet oferir un producte, amb les millors condicions del mercat a un preu competitiu.

undefined seguros::ampliar informació

undefined seguros::Assegurança Lloguer

undefined seguros::Amb les cobertures que us ofereix aquesta assegurança, podrà recuperar les rendes de lloguer impagades pel seu inquilí. A més a més, posarem en mans d’advocats experts el procés de desnonament, per a que pugui disposar del seu pis el més aviat possible.

undefined seguros::ampliar informació
undefined literales::Vols vendre o llogar el teu pis? undefined literales::Publica'l aquí!

undefined literales::Si estàs pensant en vendre o llogar el teu pis i no tens ni temps ni ganes de buscar comprador, tranquil! nosaltres ho fem per tu, per a que no t'hagis de preocupar de res!

  • undefined literales::L'escriptura de compra-venda en menys de 60 dies
  • undefined literales::Sense cap tipus d'exclusivitat ni lletra petita
  • undefined literales::Estaràs assessorat i informat en tot moment
undefined literales::publica'l ara! undefined literales::No esperis més!
farem que sigui el teu moment!